Testen van hijsankers

06-07-2016

Met onze hypermoderne mobiele hijsogen- en verankering test apparatuur kunnen wij verankeringen testen zoals. (injectie-lijmankers , mechanische ankers, Schroefankers, Snelmontage ankers, inklapankers, Hilti ankers en veel meer...

7 juli 2016

Metesco verzorgt anker test metingen bij u op locatie.

Met onze hypermoderne mobiele hijsogen- en verankering test apparatuur kunnen wij verankeringen testen zoals. (injectie-lijmankers , mechanische ankers, Schroefankers, Snelmontage ankers, inklapankers, Hilti ankers, snelmontage ankers, chemische ankers of hijsogen en hijsvoorzieningen.)  Het zwaarste anker wat wij tot nu toe hebben getest bedraagt 3000 kN voor een sluisdeur ophangpunt.

Wij meten en registreren altijd digitaal de houdkracht in combinatie met evt. afschuiving en desgewenst de verplaatsing  van het anker met verplaatsing sensoren(o,o1 mm) . Normaliter registreren wij de gegevens digitaal met 0,01 metingen per seconde of sneller, zodat er tevens een beeld ontstaat over kruip van het anker in relatie tot de houdkracht. Deze meet/test gegevens leveren wij u aan in een Excel Spreadsheet.  Wij beschikt over zeer specifieke meetinstrumenten waarmee wij de uittrek of afschuifwaarden uiterst nauwkeurig registreren.

Verankeringstesten voeren wij uit op verschillende materialen zoals beton, bakstenen, kalkzandsteen.  Als bijzondere activiteit testen wij tevens hijsogen in de bouw die worden aangebracht als tijdelijk hijspunt of hijsogen aan boord van schepen of op stalen objecten.  
Daarnaast beschikken wij over laboratorium testenbanken waarop wij uiterst nauwkeurig in ons laboratorium testen voor u kunnen uitvoeren.

Onze mobiele service voor het testen van hijsogen, ankers of lasogen aan constructies voeren wij uit door geheel Nederland. Bel voor meer informatie met Metesco 078 651 11 17